Behandlere

Du er altid i trykke hænder

Naja
Indehaver og behandler

Naja er indehaver af Clinique Unique. Hun har arbejdet i branchen i ca. 16 år og har adskillige uddannelser bag sig. Naja er blandt andet uddannet kosmetolog, fodplejer, massør, zoneterapeeut, NLP Coach og har en bachelor i ernæring og sundhed.

Book tid
Michaela
PROFESSONEL NEGLETEKNIKER

Michaela er indehaver af NailMi Copenhagen og er uddannet hos Pronails Danmark akademi samt utallige kurser inden for nail art samt forskellige teknikker i negleforlængelse. Michaela arbejder i gele.


Book tid
Clary
PERMANENT MAKEUP / MICROBLADING

*På barsel.
Clary er uddannet fra verdens førende uddannelsesinstitution inden fot microblading, som er en avanceret version af den klassiske microblading. Clary har også en stor passion inden for makeup.


Book tid

En klinik med flere talenter

Kosmetolog, fodplejer, massør og zoneterapeeut:
Naja er klinikchef i Clinique Unique. Hun har arbejdet i branchen i ca. 16 år og har adskillige uddannelser bag sig. Naja er blandt andet uddannet kosmetolog, fodplejer, massør, zoneterapeeut, NLP Coach og har en bachelor i ernæring og sundhed. 


Negleteknikker:
Michaela er uddannet professionel negleteknikker hos Pronails Danmark akademi. Ud over Michaela`s negleuddannelse har hun også gennemført utallige kurser inden for teknikker i opbygning af negleforlængelser, nail art samt forskellige it, webshop, salg & service kurser.Permenent makeup artist:
Clary er på barsel men når hun kommer tilbage laver hun de skønneste bryn med micropigmentering.

Prisliste & behandlinger

Se listen over alle behandlinger og find det rette for dig.

Læs mere

Om klinikken i Nyhavn

Vi har gjort meget ud af at opnå en hyggelig stemning i klinikken.

Læs mere

Ansigtsbehandlinger

Hos Clinique Unique er vi specialister i at sammensætte en behandling så den er tilpasset netop din hudtype.
Læs mere